tel: 06 46 900 900 fax: 06 46 900 901 ugyfelszolgalat@borsodweb.hu
06 46 505 840 support@borsodweb.hu
CSAK NÉZÜNK, MINT A MOZIBAN
TÖKÉLETES SZÓRAKOZÁS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK
VÁLASZTÉKOS
csatornakiosztás
Legyen gyerek vagy felnőtt, sorozatfüggő vagy filmkedvelő. A negyvenkilenc csatornát úgy válogattuk össze, hogy a család minden tagja megtalálja a számára megfelelőt.
TÖBB
TV készüléken
Egyszerre akár több TV készüléken is nézhetőek adásaink, így a jobbnál jobb csatornák között válogatva sem kell az egész családnak egy műsor mellett kompromisszumot kötnie.
DIGITÁLIS
minőségben
Nálunk nem csak a közszolgálati és kereskedelmi adások mennek digitális minőségben. A neves film, mese, sorozat, hír, sport és ismeretterjesztő csatornákat is abban közvetítjük.
A SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA ÁLTALÁNOSAN

Kábeltelevíziós szolgáltatásunk jelenleg Bükkaranyos és Ládbesenyő területén érhető el, melyet folyamatosan fejlesztünk. Már minden adás digitális, tökéletes kép- és hangminőségben élvezhetik előfizetőink az általunk szolgáltatott TV csomagok kínálatát. Tovább növeltük az elérhető TV csatornák számát, melyből már több televíziós csatornát HD minőségben továbbítunk előfizetőinknek.

Csatornakínálatunkban mindenki megtalálhatja az érdeklődési körének megfelelő TV programot, akár sportrajongó; film-, sorozat-, zene kedvelő; az ismeretterjesztő-, vagy a gyermekműsorokat szereti.


Érdekel
© 2019 Minden jog fenntartva. Borsodweb Kft.
Az oldalt készítette: www.visualcenter.hu
Pályázat